Småbarnåren

Träning och sprutor.

Tog mina allergisprutor i morse sen tog jag en härligt lång promenad. Efter de gick jag hem och sen gick jag till gymmet och tränade yoga var så skönt. Imorgon ska jag och Sofie gå på body pumpen klockan tio ska bli skoj att träna känner äntligen mig tränpeppad igen.

Köpte en madrass på jysk idag och sen drog vi till city gross köpte kött och sånt och grillade hemma hos Björn. Är där nu ska sova här i natt sen i morgon bitti drar alltså jag och sofie. Björn ska ta med William till skevi så blir att plugga lite sen på kvällen kanske sofie skulle komma hem till mig så skulle vi glo på film.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: