Småbarnåren

Vad fan gör jag uppe nu?

Det kan man undra. Jag kan inte somna och mina grannar har fest så beror förmodligen på det. Jag har svårt att somna när det är ljud omkring mig måste ha tyst för att kunna sova. Nyss betalade jag räkningar har tre stycken kvar men dessa ska betalas när jag fått UH och BBB vilket jag får idag och på fredag. Jag får lön också, den lönen ska betala av de sista av körlektionerna ska blir så skönt att slippa betala mer på det där sen känner jag. Nu hoppas jag bara på att få vara frisk fram över få jobba massor och plugga så livet liksom får något glädje ämne. Känns så surt att varit hemma från jobbet jag hade liksom räknat med massor med pengar under dom här två veckorna. Men man kan aldrig förutspå framtiden det borde jag lärt mig nu kan man tycka. Den här låten är så jävla fin. Älskar den med uggla men när Marcus Örn sjöng den ryser man fan. Jag är en tönt men ibland önskar jag faktiskt en karl kunde sjunga nått sånt för mig, jag är oromantisk men drömmer ändå om nått liknade. Sjukt jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: