Skrev två blogginlägg om mina två dagar. Har egentligen inte så mycket att skriva är trött och slut eftersom jag fick astmaanfallet. det där tog verkligen massor på mig. Jag känner hur jag liksom är helt slut vad jag en gör. Ska lägga mig en stund nu för jag orkar inte sitta uppe dagen blir lugn.

(senare)

Björn ska förmodligen till västerås och besikta sig BMW på tisdags så då ska jag och William med. Björn har bokat tid alltså så om allt går enligt planerna kommer han att ha att åka dit då. I så fall ska jag och William åka till Björns jobb runt 12.30 och sen kl 13.30 drar vi till v-ås. Björn ska vara där 16.00 men han tyckte de kändes bättre att åka tidigt. Känns skoj, kanske ska springa in en stund på ikea då haha. Är sån ikea nörd *s*.
Bara varit i västerås 2 gånger innan. En gång på deras tågstation och en gång på ikea, så den här gången hoppas jag på att få kika på nått mer.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.