Upptäckte igår att jag glömt skicka in mina lönepapper. Hur jävla mycket otur kan man ha liksom? Så nu måste jag gå och slänga in dom. Till saken hör är ju att jag varit sjuk så de är ju därför. William blir hemma idag också även om han är frisk. Ska gå och ducha nu sen dra till hans dagis hämta hans kläder och annat som är kvar i hans “fack” på dagis, ska höra om jag kan få skicka brevet med internt där annars går jag ner och fixar de. Får se annars vad vi ska göra. Vill köpa en burk med vit färg och måla om en hylla jag har.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: