Nu är hotellet bokat i Borås nästa vecka 10-11 ska vi sova där. Vi åker först till Kolmården är där den 10:onde och kikar på djuren och sånt. På fredagen drar vi på lisseberg och är där sen åker vi hem. Ska bli så kul att göra nått annat en vara i Falun. Ska bli skoj för William också han ser fram i mot det i massor.

Idag är William hemma, han klagade på ont i öronen igår och i natt var han hängig men nu verkar han pigg i alla fall. Får väl se hur det blir, ska hämta hans kläder ur skåpet på dagis i em eller imorgon för han får sommarlov nästa vecka och då kommer det barn från andra förskolor till hans dagis.

Händer inte så mycket annars William håller på att borsta mitt hår just nu hehe. Ska äta lunch börjar med GI idag ska prova de och sen sluta helt med Mjölk produkterna då eftersom jag misstänker att jag är lactos.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.