Drog till borlänge rätt tidigt, kikade runt på massor. Först blev det barnens hus. Där gick vi runt ett varv för att sen dra till burger king för William ville äta där. Efter de drog vi till kupan gick runt och jag gick in på teknikmagasinet och köpte ett minneskort. Efter de drog Björn och hämtade Erik och sen åkte vi till insjön. Där köpte jag inget! HELT sjukt jag vet men hittade inget jag ville ha. Efter de drog vi till sågmyra köpte inget där heller. Så åkte vi till Kniva, drack kaffe med mjölk (skit ont i magen) och sen hem till Björn. Vi ska se på film nu och sen lär de väl bli sova.

Om två dagar drar vi nu, sen blir det att åka till boråsdjurpark och bo på hotell och ha det mysigt drar klockan 4 på torsdag jag längtar verkligen i massor. Och på fredag ska vi gå på liseberg ska också bli himlans kul. Sen på lördag ska jag med Sofie på crusing i säter. Verkar som Björn också ska dit. Funderar på att höra med sofie om vi ska dricka sprit och göra drinkar eller nått.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa