Fy fan va härligt väder det varit idag då. Ringde Sofie för att höra om hon hade lust att sola med mig en stund och de hade hon så vi satt här ute och solade oss. Lite bränna på tuttarna hade jag fått i alla fall. Alltid något.
Jag väntar mens. Blä, jag vill verkligen inte ha mens på resan samtidigt är det fan inte roligt med pms på resan heller om jag ska vara ärlig.

Annars då pluggat massor idag verkligen gjort massor känns sjukt skönt. Ska nog göra lite till snart imorgon ska jag gå ner på body pump har jag bestämt mig för. Vi drar ju på torsdags morgon så då kan jag stilla mitt dåliga samvete med att ha tränat innan.

Annars då? De händer fan inte så mycket i mitt liv. Mitt liv är så jävla perfekt just nu. Så hemskt perfekt att det skrämmer mig, ni vet så där lugnet före stormen perfekt. Eftersom mitt liv alltid har en tendens att göra mig totalt olycklig ibland och jag ALDRIG vet vad som ska ske och mitt liv är så jävla svårt att få nått grepp om är såna här perfekt livs stunder hemska. Det betyder att snart kan allt rasa som ett korthus typ. De skrämmer mig. Björn är perfekt, snäll och väldigt lättsam! William är det bästa som finns alltid och honom älskar jag mer än livet, jag har dom finaste vännerna. Jag skulle vilja vara smal då men de kan jag ju faktiskt känna att jag kan fixa med tiden nu är jag bara helt komplett lycklig och det skrämmer mig för jag vill inte förlora det här nu när allt är så bra.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.