Har nu setat och kodat i CSS i säkert 4 timmar är väl rätt klar tror jag. Ska börja med en annan inlämings uppgift nu. Sen imorgon ska jag göra lite andra. Då kommer man vara klar sen med de jag måste göra så då kan jag göra de jag halkat efter med. Drygt som fan.
Men har fan haft en skit jobbig vår med sjukdommar och skit.

Drog och kikade i borlänge idag hittade inget men kul att lämna Falun en stund i alla fall. William är hos Björn i helgen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: