Dark Mode Off / On
Informationsteknik

En högskolestuderandes tankar under föreläsning.

GUD va trist dravel!
Trodde fan man skulle hit för att de var viktigt inte pga att sitta här och lyssna på information vi prakades på redan under introdagarna.  Kunde lika gärna setat hemma under den här föreläsningen, då den känns skit tråkig och onödig.

Detta skrev jag idag i brist på annat mellan sms:en och tråkigheterna på föreläsningen på 1½ timme. Varav sista halvtimmen var den ändra intressanta då den handlade om saker som har med mitt blivande jobb att göra. Men att sitta och höra hur man gör för att söka kurser på Studera.nu i 1 timme kändes så tråkigt att jag höll på att dö…
Fick höra från min studiegrupp att det var en kis som somnat under föreläsningen HAHA. Då inser ni hur intressant den var.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: