Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Williams BF dag.

Idag var William beräknad att födas till. 26 september 2004. Och idag är det exakt en vecka kvar tills min prins fyller 4 år. FYRA år de är fan helt otroligt vad tiden gått fort sen han var en lite geggig bebis på mig mage tills idag när han är en otroligt smart och klyftig liten kille. Älskade underbara William, finns inga ord för min kärlek till dig.

Annars provade nya donken idag. Evighets väntan kändes det som och sen fick jag med gurka fast jag specifikt sagt utan gruka och det till och med stod minus gruka på min kartong. JAG blev mycket irriterad hatar donkens saltgurka den smakar bajs. Saltgruka hör inte hemma på hamburgare utan enbart på leverpastejssmörgåsar.

Handlade massor till Williams kalas som är på söndag. Ska bli så kul att ha ett riktigt barnkalas för första gången, det blir ju så när dom blir större fyra års kalaset betyder mycket. Ni vet fiskdamm och allt sånt dära.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.