Småbarnåren

Fixat inför kalaset.

Nu har jag bakat mocka rutor och fixat fiskedammspåsarna. Har också donat lite med annat här hemma. Nu väntas bara på morgon dagen när William ska ha sitt barnkalas det kommer 10 barn om jag inte räknat fel. Men då är två av barne bebisar varav en lite dryt en månad och den andra är 7 månader, så det här blir skojigt. William är självklart väldigt spänd och ser framimot att få träffa dom som kommer hit. Kommer även mammor till barnen och Björn ska hjälpa mig för annars hade jag nog inte klarat av det. Blir väldigt mycket folk och då kan de ju lätt bli aningen stressigt. Kommer väl upp bilder på bilddagboken sen som vanligt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: