Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Småbarnåren

Haha roligt!

Haha de var fan roligt att se att 6 pers läst min blogg igår, minns fan inte när de skedde senast? De absolut roligaste var att ni läste ett inlägg där jag skrivit skit lite. Nu är detta inte till er 2 som läser dagligen utan till er andra.

Sitter och kikar på filmer på ginza lite typ rea filmer för högst upp till 40 kr. Såna där filmer ingen ser längre men som jag tycker är skit kul. Jag har dessutom nu lagt till vilse i pannkaka en film jag aldrig sett men fått höra hela livet förstört en hel generation därför ska vilse i pannkakan bli en rolig upplevelse att se.

Nä ska tillbaka till beställandet.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa