Småbarnåren

Trökar.

Haft en rätt rolig dag skrattat en del och så har en rätt bra seminarie grupp så vi har skoj ihop i skolan måste jag erkänna. Åkte till lager och köpte ett par byxor till William jag och William delade på strips och cola från mc donalds och sen tog vi en varsin big mac för de var nått special erbjudande. William orkade inte hela hamburgaren men de kändes ju bra i alla fall att dela med nån.

Glor på ugly betty just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: