Evenemang & fester Inte mycket skrivet här inte.
Evenemang & fester Lärarprogrammet

Inte mycket skrivet här inte.

Har faktiskt varit jätte dålig på att skriva idag. Men har helt enkelt varit upptagen. Jag har setat och letat bland mina gamla cd-skivor inför festen på fredag. Åh jag längtar verkligen i massor, tror verkligen det kommer bli roligt att klä ut sig och vara lite spex. Tänkte om man skulle försöka hitta på lite typiska lekar från 1900-talet. Funderade på typ Limbo men va fan finns mer? Någon med smarta tips så mottages dom i massor!

Ska gå och lägga mig tidigt tänkte jag. Imorgon har jag sagt att jag kan jobba så får jag sms lär jag vara på piggaste humöret. På tisdag är det högskolan hela dagen. Vi ska ha seminarium samt berätta om våran lekpedagogiska uppgift. Visst låter det kul. s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: