fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Jobbat och är så himla trött.

Jobbade på Täppan på Williams dagis idag. 8,30-17.00 de var spännande och skoj. Tycker verkligen det är roligt att få jobba lite. Den här dagen tjänade jag 800 kr på. Ska även jobba en dag nästa vecka på Williams dagis men inne på tuvan som är småbarnsavdelning ska bli skoj de också. Älskar verkligen att få jobba, känslan av att tjäna mina egna pengar den är underbar. Jag liksom ser vad jag ska göra med pengarna sen. Typ handla saker och sånt. Jag gillar att få in pengar.

Jag känner att fan förut var jag typ folkskygg ett tag. Jag ville inte jobba eller va i skolan för jag liksom kände mig så himla kass därför tog jag distans kurser. Nu när jag är i skolan och börjat träffa folk och sen jobbar jag känner att jag mår så förbannat mycket bättre. Det är liksom inte normalt/hälsosamt att isolera sig från omgivningen det ända det där bidrar till är att man sluter sig och typ blir pananoid.

Ska snart gå och lägga mig är sjukt trött. Imorgon är det VFU.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: