Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Rosabandet, mc donalds och cars.

Idag gick jag och William ner på stan. Gick först till bibblan och lånade Java How To program , sedan gick vi runt i lite affärer och sedan var det rosabandetlördag på stan så William ville självklart ha fiskedamm och sedan åka karusell, så han fick åka karusell och sedan fick han fiskedamm också. Eller fiskedammen var innan. Köpte ett rosaband till mig själv.

Sen tog vi bussen hem, lämnade in lite saker och sen gick vi till donken. Åt lite och sedan så gick vi till maxi. Handlade lite mat och ett Cars spel för Wii:et till William, så han spelade de lite. Ska köpa en ratt så går de säkert lättare.

Har läst och lagt William nu. Ska snart se ugly betty och sen ska jag nog plugga lite och gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: