Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Hackad BDB igen och skitsnack!

Fan jag har ju endast min BDB för vänner och nu är det nån som kunnat hacka sig in på allas med gästlösen ord. Fick lov att byta mitt lösen på bdb och tog bort gästlösen för vill fan inte ha vem som helst på min sida så känner jag. Blockade idioten också.

Varit på motormässa idag var skojigt. William gillade det skarpt, imorgon ska jag jobba och plugga.

(senare)

Alltså kom på en grej som stör mig. Idag när vi var på motormässan kom det fram en kvinna som kände Björn så dom pratade, sen så frågade hon mig vad gör du nu förtiden då? Så där typ lite jag vet inte snokandes typ. Jag kände inte igen henne men sa att jag läser till lärare, sen sa hon. JA de var ju bra att du tagit tag i ditt liv också du som bara verkat att inte göra nått. Alltså jag vet inte kanske överreagerar men blev fan sur. JAG har fan inte haft en lugn stund sen William föddes. Började aktivit söka jobb och utbildning när han var nyfödd för jag inte ville vara soc-drabbad typ. Läst upp gymnasiet på 2 år på 200% studietakt, tagit körtkort, haft William hemma. Jobbade extra från de han var sex månader sedan så tog jag visserligen lite paus från de för jag kände att jag behöver göra mer i skolan och ta körkortet. OCH sen i våras kom jag in på högskolan och läst där sen dess och dessutom jobbat sen springer vilt främnade folk runt som känner Björn och påstår att jag INTE gjort nått. Tog illa vid mig för de betyder alltså att folk snacka massa om mig och de gillar jag inte. Jag hatar när folk bryddas i mitt liv. De är de värsta jag vet och det sårar också.

– PUss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.