Småbarnåren

Sjukt god mat.

Björn lagade så himla god mat idag de var verkligen SJUKT gott. Först var det förrätt med bröd och typ skagenröra på eller liknade, sen potatisgratäng, antrecó, räkor, rottatoi, tomat och mini majs de var så himlans gott.

Besökte bilteam i borlänge innan de hittade inget jag ville ha men skönt att lämna falun för en stund. Jag har fått fyra STORA finnar i fejan jag som typ aldrig får finnar alltså på sista tiden har jag fått finnar de är helt sjukt är de inte sånt man ska få på typ högstadiet inte när man är vuxen? GAH de här stör mig rejält.

Lägger en en bild på den goda maten. Ska kika klart på dödmanskista, såg den på tv1000 idag men så kom björn så då han jag inte så klart så ska göra de nu. Inte sett den innan alltså, har typ aldrig tid att se på film.

Så himla god mat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: