Idag har jag haft mitt körkort i ett helt år. De kändes speciellt i morse när jag kom och tänka på de, roligt också de betyder att man bara har ett år kvar av prövotiden, sen kan man göra något misstag utan att bli av med de. Hehe.

Hade trevligt igår, åt gott och sen så drog vi ut. Var meningen harrys men jag och lisa orkade inte stå en halvtimme i kö för att gå in där, gick mot etage men då ringde Maria och hon ville inte gå dit så då drog vi till Olearys och satt där ett tag sen gick vi hemåt. Var faktiskt rätt skönt att komma hem och få lägga sig. Har sovit lite idag och bara softat de kändes också väldigt skönt och kul.

Nä nu ska jag ta och göra något annat. William kommer hem strax.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: