Småbarnåren

Williams egna ideér.

I förrgår så sa William att han ville ha larven igen. I våras eller om det var ännu längre sen målade jag upp en larv som han fick gå dagar efter, om han var snäll och la sig på kvällen utan problem, hjälpte till och såna saker så fick han efter tre dagar något roligt som glass, sitta vid datorn lite längre och såna saker och nu ville han ha så igen. Han sa igår att han ville de för de kändes bra och då ville han vara snäll. Så igår målade jag upp en larv igen och nu är vi igång från och med idag han var så himla nöjd och glad.

Ska till skolan om två timmar, då ska vi vara i föreläsningssal fyra och höra om nån studieplanering sen är det seminarium drygt men ja de får väl vara så.

(senare)

Fan min mage är skit skum idag har varit på toan två gånger akut redan börjar fan oroa mig för om det är nått skit på gång. ÄR det de lär jag fan vara hemma imorgon, surt för jag hade tänkt jobba för har tid 7,30-15,30 imorgon så vill gärna jobba men är jag magsjuk vill och kan jag ju inte göra det. Är rätt trött annars, känner verkligen att det är tid för jullov. Fick tillbaka hemtentan idag som skulle kompliteras och de första läraren frågar mig är om jag inte mår så bra. HUR sjutton kan hon märka de? DE är knappast som jag visar de för alla. Men tydligen då… Hon sa att hon märkte på mig att jag mådde dåligt och att det märktes i texten jag skrivit, till saken hör att jag inte alls skrivit något i texten om det ändå stod det tydligen skrivet i pannan på mig, berättade väl att William trotsar en del, då frågade hon om jag fortfarande jobbar så sa jag. Och då sa hon att hon tycker det verkar för mycket. Frågade om jag skulle ha lov och förklarade att jag inte vet det än. Då frågade hon om jag jobbade för jag behövde dryga ut kassan och förklarade att det måste jag. Kände verkligen att hon brydde sig, sällan folk gör det och hon tyckte att jag skulle jobba mindre och ta hand om mig själv för hon trodde jag hade för mycket eftersom jag är mamma också att jag är stressad. Fan jag kan inte tagga ner tempot slutar jag jobba betyder inga pengar och jag KAN tyvärr inte göra något åt saken. Är väl som doktorn sa i våras att jag inte kan göra som andra utan barn eftersom barn kräver sitt. Hmm, jag vet inte vad jag ska göra men med en hyra på 5700 och ett studiemedel på 8200 (höjs efter jul) så kan jag knappast överleva utan extra jobb det finns liksom ingen chans tyvärr. Sen sa hon att min handledare berömt mig massor och att de ska jag ta åt mig av för de är verkligen JÄTTE bra att höra att man kan något. Ska väl ta tag och ändra lite på tentan. Usch gillar inte när folk ser att jag inte mår bra sånt känns som ett nederlag. Visserligen ser jag själv och känner hur trött jag är men jag vill inte att andra ska veta. Jag är sån där som alltid klarar mig själv liksom.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: