Sitter hemma hos Björn. Började dagen med att handla lite åt Björn, åkte hit och åt paj sen körde jag Björn på bandy och jag och William kollade på toystory 1. Sen hämtade vi Björn och drog till citygross och sen hem till honom. Precis ätit lite aladdin choklad här SÅ sjukt gott, älskar aladdin, MÖRK choklad är livet, fast får typ äta as lite ur dom på grund av nötterna.

Björn glor på nån film William leker. Nyss spelat spel.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: