Gått och väntat på mens helvetet i 4 dagar nu så kommer den igen lagom till nyår fan va sur jag blir. Hatar mens, jag känner mig allmänt vidro och otrevlig när jag har mens och imorgon ska vi vara hos Björn och äta och fira in året, känns ju roligt när man är ett allmänt blodtroll, de vill jag fan inte vara kände deräkt nu när vi kom hem från skevi att jag inte var på samma humör som när vi åkte, när vi åkte hade inte helvetet dykt upp så var glad och där upptäckte jag att jag fått skiten och med de blev jag också mer otrevlig i mig själv. William somnade i bilen men vaknade självklart lagom när vi lagt honom och var pigg. FAN kanske jag då för när William vaknar så somnar han inte om nått lätt utan då kan han vara uppe flera timmar utan problem. Jag bara FAN också nu kommer han aldrig vilja sova. INTE för att jag har massor att göra hemma utan mer för hans egen skull, sover han inte blir han skit ledsen imorgon kväll när han ska sova igen, med tanke på den där nattskräcken han verkar ha. Karin gav mig tipset om det och de stämde så bra in på William. Men han tycks faktiskt somnat om, sa för låt för att jag bara FAN också när han hörde är inte hans fel att jag är en pms-häxa som förvandlas till ett blodmonster. JAG hatar mens, och värre av jag kan inte göra åt skiten. Eftersom jag inte får använda hormonella p-medel får jag bita i det sura äpplet och vara så här surig och elak bara. Jag är också så att jag lätt börjar grina, är känslig och mitt humör växlar mellan skit ledsen och glad och redigt förbannad, jag tror det är äckel känslan som gör det så här, vetskapen om att man aldrig riktigt säker går med mens. JAG går alltid runt och tror att jag ska blöda igenom. ÅH fan jag hatar mens, finns det ingen rättvisa här i världen? Kunde jag inte fått skiten på nyårsdagen i stället?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: