Nyårsafton 2008

GAH om ett dygn är det 2009 , fan va tiden går fort. Minns när det blev 1999 det är liksom tio år sen, då hade jag, Anna och Zandra och Malin (två tjejer jag umgick med förr i världen) fest hemma hos mig. Mamma var nånstans så vi festade, vet att vi drack öl och cider och sjöng aint seen nothing yet tror den heter så? De var ju sjukt längesen, och jag minns att jag under den tiden hade mr music och läste virginia andrews böckerna. SÅ himla längesen men känns fan inte så längesen skumt nog. Då var man ung och allt, samma år förlorade jag min oskuld. LÄNGESEN, hehe. Känner mig gammal som minns saker från när jag var fjorton hehe. Fan jag fyller liksom 25 snart. SKUMT, och William fyller liksom 5 till året som kommer. Brukar alltid göra en summering, så här kommer den.

Januari: Börjar högskolan och Utveckling av etjänster
Februari: Jag fyllde 24, Hade fest med spel och annat skoj. Skrev in mig på varpans vikariepol, började jobba dagen efter.
Mars: Fick influensan, jobbade mycket.
April: Firade sista april med Björn, William och lite mer folk var trevligt.
Maj: Falukalaset, riktigt roligt. Två dagars fest.
Juni: Firade midsommar med William, och dagen efter så körde jag Björn.
Juli: Åkte på semester till liseberg med Björn och William.
Augusti: Började högskolan och lärarprogrammet
September: William fick ha ett stort barnkalas.
Oktober: William fyllde 4 år. Var ut och festade med folk ur klassen.
November: Hade seminariefest
December: Firade min första jul utanför Orsa. Nyårsafton är jag med Björn, William, Erik och Danne. Spela spel och äta gott.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: