William Småbarnåren Amore mio
Småbarnåren

Amore mio

Sitter här och lyssnar på lite musik. William sover, ska snart göra det samma är så himlans trött. Har bokat in ett datum som jag ska ha tjugofemårsfest på det blir den sjunde februari, hoppas på att det ska bli roligt. Annars hade jag rensat lite idag så nu är det finare här hemma något som VERKLIGEN behövdes bli för det var hemskt rörigt inne i garderoberna. Imorgon ska jag och William och björn på kalas ute i grycksbo hos Ankie och Daniel som flyttat till ett hus där. Det är Melwin som fyller tre år. HELT sjukt minns liksom när han var nyfödd och jag satt och höll i honom. Barn växer ju så himla fort.

Myst med lite lördagsgodis nu på kvällen och kollat på Häxan surtant jag och William gillar henne lika mycket. HAHA, de är så himla kul. Haha höll på att dö när den rosenrasande riddaren sa till häxan idag att “DU vet vad man brukar säga, den som har otur i spel har tur i kärlek” HAHA. Ja jag vet jag har sån sjuk humor men fan de var roligt.

Nä lär väl sluta blogga nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: