Kalas.

Idag klockan tre ska vi till Grycksbo på kalas hos Melwin som fyller år. Har ingen aning om vad vi ska göra mera idag, är svin kallt 19 grader när jag spande på temometern. William vaknade i natt klockan 3 vaknade William och sen babblade han i 1 timme minst, jag försökte få honom att somna om genom att ignorera honom men de gick inte. Förklarade att DU det är mitt i natten, och han låg och funderade på stjärnor och jag vet inte allt vad det var. Sen somnade han om till klockan nio. Jag kunde inte somna igår kväll heller utan var vaken skit länge, och sen bli väckt jag är SKIT trött. Men är ju så, finns inte så mycket att göra åt den saken. Kokar ägg nu och gjort spagetti och köttfärssås till William. Vågen stod på minus i morse HÄRLIGT, med tanke på att det varit både jul och nyår med massa gott, fast har ätit rätt lite tror jag ändå. Blir säkert en till uppdatering sen har inte hänt så mycket ännu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: