Idag klockan tre ska vi till Grycksbo på kalas hos Melwin som fyller år. Har ingen aning om vad vi ska göra mera idag, är svin kallt 19 grader när jag spande på temometern. William vaknade i natt klockan 3 vaknade William och sen babblade han i 1 timme minst, jag försökte få honom att somna om genom att ignorera honom men de gick inte. Förklarade att DU det är mitt i natten, och han låg och funderade på stjärnor och jag vet inte allt vad det var. Sen somnade han om till klockan nio. Jag kunde inte somna igår kväll heller utan var vaken skit länge, och sen bli väckt jag är SKIT trött. Men är ju så, finns inte så mycket att göra åt den saken. Kokar ägg nu och gjort spagetti och köttfärssås till William. Vågen stod på minus i morse HÄRLIGT, med tanke på att det varit både jul och nyår med massa gott, fast har ätit rätt lite tror jag ändå. Blir säkert en till uppdatering sen har inte hänt så mycket ännu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: