Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Jobb och Borlänge.

Jobbade idag, sen drog vi till Borlänge. Vilket var skoj. Köpte macara och drog på max. Kikade på kupan men hittade inget jag ville ha. Annar har dagen varit lugn. är så trött och fick min mens i morse vilket är förklaringen till min depp igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.