Trötthet

Var till lung och allergi idag och tog mina sprutor. Efter de var det föreläsning och sen var det studiegrupp. Efter de gick jag hem och läsa halva boken som jag lånat av lisa. Hämtade William klockan tre och vi har ätit mat och typ inte gjort nått mer. Ska gå och sova nu mår så himla illa för jag är så trött. Så kan det vara ibland.

Just ja råkade slinta med potatisskalaren när jag skala morötter så skar av mig halva nageln de gör as ont!

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: