Var till lung och allergi idag och tog mina sprutor. Efter de var det föreläsning och sen var det studiegrupp. Efter de gick jag hem och läsa halva boken som jag lånat av lisa. Hämtade William klockan tre och vi har ätit mat och typ inte gjort nått mer. Ska gå och sova nu mår så himla illa för jag är så trött. Så kan det vara ibland.

Just ja råkade slinta med potatisskalaren när jag skala morötter så skar av mig halva nageln de gör as ont!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: