Borlänge tur och retur.

I morse drog vi till Borlänge jag och Björn och William. Jag körde för Björn hade druktigt öl igår.

Åt lite mat på burger king, kikade på barnens hus och sen kollade vi på kupan. William fick gå in i en godisaffär för första gången i sitt liv. Dom har ingen sån i Falun. William var mycket impad. Jag fick handla godis åt björn och HITTADE ett jenka 😀 . ALLTSÅ tuggummit inte sett såna sen flera år tillbaka så himla gott. Tuggade de första gången jag hånglade också. HAHA, minnen minnen.

Nu sover William. Älskade underbara busiga barn. <3

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: