Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Borlänge tur och retur.

I morse drog vi till Borlänge jag och Björn och William. Jag körde för Björn hade druktigt öl igår.

Åt lite mat på burger king, kikade på barnens hus och sen kollade vi på kupan. William fick gå in i en godisaffär för första gången i sitt liv. Dom har ingen sån i Falun. William var mycket impad. Jag fick handla godis åt björn och HITTADE ett jenka 😀 . ALLTSÅ tuggummit inte sett såna sen flera år tillbaka så himla gott. Tuggade de första gången jag hånglade också. HAHA, minnen minnen.

Nu sover William. Älskade underbara busiga barn. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: