Fick en kniv i foten.

Glömde skriva igår att jag fick eggen från kniven i min stortå igår. Det gjorde inte ont så jag brydde mig inte så mycket om det. Runt två tiden vaknade jag av värk i samma stund ringde Björn och sa att han kom förbi oss. Så skulle jag resa mig och öppna dörren och de gjorde sjukt ont, trodde fan jag skulle dö. Haltade hela vägen ut i trapphuset, så kunde jag inte sova sen foten svullnade upp så den ser inte klok ut halt blå och lila färgad. I morse hade jag så ont att det kändes som jag skulle spy blev helt svimmfärdig så ringde sjukvårdsrådgivningen som berättade att jag fått en inre blödning i foten och de är typ som en stukning, eftersom jag tyck inte blödde nått igår så berodde de på de. SNACKA otur, menar HUR ofta får man en kniv i tån liksom, de här kommer ta en hel vecka att läka enligt hon på SVR så jag har en rolig vecka att se fram i mot. Kan liksom inte gå haltar som en höna typ. Så jag lär ju sjukskriva mig för att jaga barn är de ju inte tal om nu.
Lugn dag annars, den har spänderats på soffan av förståerliga skäl, lär ha foten i högläge och sen har jag dubbla knästrumpor för att blodet ska må bättre typ.

KUL liv. HEHE.

Är hemma hos Björn ska sova här, så ska vi äta godis och kika på film.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: