GAH jag har pms väntar bara på att de förskräckliga bloddagarna ska infalla nu så jag blir normal igen. Är godis sugen så har skickat Björn att hämta godiset hemma hos honom innan han drar på nån affärsmiddag, jag och William ska svulla godis och glo på bompa. Jag har pms-tuttar och pms mage ser ut som en kossa. Typ mamma mu som William spelar på datorn just nu. Borde sätta igång och städa på tal om något annat. Röja och göra fint här hemma. För de är också typiskt mamma mu pms syndrom… FAN nu tror jag att alla fått de där jävla msn viruset som går omkring. Vet inte hur många som skickat såna där länkar nu. Jag har dock inte tryckt på dom för jag vet ju hur sånt där fungerar alla där ens mail är med i länken är virus KLICKA inte på såna länkar med andra ord. Idag är jag inte lika blödig som igår. Därimot grät jag till törnrosa. Jag vet ju att jag blir så här av pms, gråter analyserar och funderar. De är jag och pms liksom. HATAR pms.

Ringde min lärare och frågade om jag blivit godkänd på PM och portfoliot men hon hade inte hunnit rätta det än. MOFFIGT jag hade velat ha det där ur vägen liksom, så man kunde vara typ klar och lägga det bakom sig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: