Haft en heldag i skolan känner mig riktigt slut idag. Började med drama i två timmar. Efter de drog jag, Lisa och Sandra, Ida till maxi och åt lunch. Fast var så tidigt lunch kl 11.00-12.00 så man var ju vrålhungrig sen när man kom hem klockan 16.30 . Hade bild och musik på eftermiddagen. Bilden blev värsta flum och sexinspererad på grund av mig. Och sen musiken fick sin sexpoäng också när en tjej som var i min grupp på bilden men även på musiken började säga saker om dom andras ljud som lät precis som en forsättning på vårat sextema jag skrattade så tårarna rann. MOGEN nivå på oss förskolärare och grundskollärare studerande på högskolan dalarna. Hehe.

Sen då? Drog hem och lagade mat. Jag tog mig ett bad medan Björn spelade Wii och William på dator, så slutade William spela på datorn och började spela wii med björn. Sen läste jag och William saga och så somnade han. Så gick jag ut och spelade med Björn. Så gjorde björn lite hamburgare åt oss för jag var sjukt hungrig. FAN endast levt på groddar, morot/gurkstavar och min middag var en ostfralla och sedan köttbullar/korv och potatis till middag igen. Så nu är jag mätt i alla fall.

Såg på ett program om släktforskning jag skulle vilja släktforska och sen ringde jag mormor och började prata om spöken. Läskigt, jag och mormor är synska båda två så man liksom har någon att diskutera saker med. De är liksom skönt att prata med någon mer som ser, då inte alla gör det och många avfärdar de med olika teorier som man själv vet inte håller i längden då man vet vad man själv sätt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa