Idag har jag och William träffat Linn och Lina som kom hit. Dom fick sina paket av oss och sedan gick vi på mc donalds och åt lite, efter de storhandlade jag på maxi vilket var skönt att få ha gjort.
Lekte en stund till med Linn och Lina sen gick dom hem. William spelade lite dator och jag tankade hem barnmusik som vi lyssnat på här idag. Kikat på barda också, William blev as rädd för orgerna vilket jag förstår. Så fick prata med honom om dom sen. Annars väldigt lugn dag så att säga. Kändes skönt att ha en lugn dag efter gårdagen som var riktigt jobbig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: