Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Mysig hemmadag.

William vaknade och ville spela dator, fast först fick han äta frulle. Efter de så gick vi ut i snö och regnyran för att köpa lördagsgodis på maxi. Vi gick förbi plantagen på vägen hem så jag köpte en brudorkide för 139:- och sen en vit kruka till den för 10 kr. Var rea på krukan. Så gick vi hemåt. Jag tog och knäppte lite kort och sen kikade William lite på tv för att sen spela, sen var det dags för middan som blev en sån där frystpizza som man värmer i ugnen JA jag var lat. Hade gjort pannkakor till lunch så. Sen så kikade jag och William på bompa och wild kids och åt godis.
Hade en timme utan lampor också för miljön.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: