Mysig hemmadag.

William vaknade och ville spela dator, fast först fick han äta frulle. Efter de så gick vi ut i snö och regnyran för att köpa lördagsgodis på maxi. Vi gick förbi plantagen på vägen hem så jag köpte en brudorkide för 139:- och sen en vit kruka till den för 10 kr. Var rea på krukan. Så gick vi hemåt. Jag tog och knäppte lite kort och sen kikade William lite på tv för att sen spela, sen var det dags för middan som blev en sån där frystpizza som man värmer i ugnen JA jag var lat. Hade gjort pannkakor till lunch så. Sen så kikade jag och William på bompa och wild kids och åt godis.
Hade en timme utan lampor också för miljön.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: