Provar att blogga här.

Jag blir typ aldrig nöjd med mina bloggar så tycks vara dags att byta igen. Jag gör inte speciellt mycket just nu. Sitter här och glor. Sonen kikar på film. Ikväll blir det att äta lite godis och mysa framför tv:n med Wild Kids och bompa. Sonens favorit är ju Wild kids. Bytte föresten till den här eftersom jag hört att man kan göra hemliga här. Då kan jag skriva mer privat ibland och de känns bättre än typ alltid behöva skriva anonymt. Kan slänga in bilder och sånt då.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: