Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Provar att blogga här.

Jag blir typ aldrig nöjd med mina bloggar så tycks vara dags att byta igen. Jag gör inte speciellt mycket just nu. Sitter här och glor. Sonen kikar på film. Ikväll blir det att äta lite godis och mysa framför tv:n med Wild Kids och bompa. Sonens favorit är ju Wild kids. Bytte föresten till den här eftersom jag hört att man kan göra hemliga här. Då kan jag skriva mer privat ibland och de känns bättre än typ alltid behöva skriva anonymt. Kan slänga in bilder och sånt då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.