Gör inte så mycket just nu. Sonen spelar dator. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig snygg. Haha, i alla fall ett försök till det. Måste kika efter dammsugare idag. MIN vägrade dammsuga upp småstenar i fredags så fick sopa och så har det fått vara sen dess blir tokig. HATAR småsten och grus. Jag är sån som alltid går barfota hemma så då vill man INTE kliva på små sten.

Nä ska bädda nu.

Köpte denna brudorkide igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: