Harrys och Tjejkväll!

Jag och Linn ska till på harrys och tjejkväll på lördag. SÅ himla kul. Jag skrev ett mail till harrys och frågade om de var okej om hon följde det är tjugo där i helgen och hon fyller ju tjugo i år. OCH de gick jätte bra, skit kul. VAR singstar och sen var det endast för tjejer fram till ett visst klockslag bjuds på buffe och annat skoj stod det. SKA bli så himla kul. Jag och Linn har alltid roligt när vi går ut ihop även om de alltid brukar sluta med halv kaos. HAHA, men vi har kul när vi festar i alla fall.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

One thought on “Harrys och Tjejkväll!

  • 10 augusti, 2012 at 14:50
    Permalink

    30 mars 2009 kl 12:23 e m
    Åh vad kul. Hade jag också velat gå på ju!! Jag som är så bra på Singstar hehe

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: