Jag och Linn ska till på harrys och tjejkväll på lördag. SÅ himla kul. Jag skrev ett mail till harrys och frågade om de var okej om hon följde det är tjugo där i helgen och hon fyller ju tjugo i år. OCH de gick jätte bra, skit kul. VAR singstar och sen var det endast för tjejer fram till ett visst klockslag bjuds på buffe och annat skoj stod det. SKA bli så himla kul. Jag och Linn har alltid roligt när vi går ut ihop även om de alltid brukar sluta med halv kaos. HAHA, men vi har kul när vi festar i alla fall.


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: