Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Massor som läst den 31:a

Shit var skit mycket folk som läst min blogg den 31. Måste varit nått speciellt då eftersom folk besökte.

Jag gör inte ett skit just nu. Sonen glor på tv och jag har laktosmage tror jag? Vaknade i morse och var helt jävla skum i magen haft ont i natt men nu är de fan sjukt ont.
Vet inte vad jag fått i mig för nått?

Idag ska jag ha Lingon och Blåbär klockan 18.00 , kommer hit lite folk ska bli skojigt. Ska baka en kladdkaka tänkte jag. Själv ska jag undvika den, känns inte som choklad är så bra att äta med den här magen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.