Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Utmanad

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 20, rad 4 – vad står där? )

“i antal är ett högt önskvärt förhållande professor Burbage…” (Harry Potter och Dödsrelikerna)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Väggen

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Var nyss när jag gick förbi och William kikade på babar :-p

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

11.56

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Anki och pytte spelet från Williams dator.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Igår när jag skulle åka och köpa pizza.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Williams dator som behövde hjälp med anki och pytte.

8. Vad har du på dig?

HAHA naken med handduk. Alltså ska in i duschen så

9. Drömde du något inatt? I så fall – vad?

Ja men inget jag vill dela med mig av.

10. När skrattade du senast?

Igår natt/kväll, när jag och Anna diskuterade utedass haha, vi pratade om den vedervärdiga stanken och tvångstankarna med att man inte VILL titta ner men gör det ändå, och hur äckligt de är och hur sjuka folk är när dom tycker de luktar sommar av utedass. HAHA, hon är vårdskadad och jag är mamma/vård/dagis skadad skit blir ens vardag

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Foton på mig från jag var bebis, mamma var mycket till fotografen med mig, sen 2 stycken speglar.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

VA?

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Roligt tidsfördriv

14. Vilken var den senaste film du såg?

Hmm, ja alltså vuxen film? Då var det låt den rätte komma in.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Betala mitt csn lån, köpa hus, skaffa mig en butler eftersom jag är allergisk kan jag inte klippa gräsmattan haha. Ge pengar till William med så klart.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

1. Jag hatar sniglar i alla former och färger får panik när jag ser dom *ryyser*.

2. Jag grubblar extremt mycket.

3. När jag var 13 ramlade jag på cykeln på vägen hem från ishallen i Orsa. När jag ramlade slog jag sönder mina byxor och knät och efter de har jag två lila ärr där. De är också samma ben som ja fick proppen (2003) i, och samma jag fick en kniv i för några veckor sen. MAN undrar vad de är för fel på just de olyckdrabbade benet?

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Jag vill nog inte förändra någonting. Tror livet ser ut som det gör av en anledning. Visst är det svårt ibland men svårigheter och motgångar gör oss bara starkare som individer.

18. Tycker du om att dansa?

INTE på krogen, men de är rätt kul att löjla sig hemma *haha*.

19. George Bush?

Öh?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Har redan 1 .  Får jag fler är dom hemliga.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

NÄ, eller ja på vintern kanske. Fast älskar sverige för mycket tror jag. Nä jag är nog för kär i sverige för de .

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Vet inte, behöver man säga något? Alltså om han skulle finnas där tror jag knappast att man känner att man behöver prata med honom, och finns han inte där så är det så. Jag varken tror eller inte tror därav gick jag ur svenska kyrkan. Jag känner mig inte som ateist heller för jag säger INTE att inget finns eftersom jag inget vet.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Anna, Linn, och dom som vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.