William var sjuk idag så jag begav mig till Björn och träffade William en stund och myste. Efter de kom Linn dit så gick vi först till maxi och handlade lite chips och dipp och sen till donken och köpte lite mat. Så gick vi hem och såg på arn, så kom Maria hit en stund. Nyss gick dom hem. Jag ska gå och lägga mig alldeles strax blir ju tjejkväll imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: