Tjejkvällen igår

FY fan va kul vi hade de. Vi satt först här och förfestade, sen drog vi ner på harrys. jag brukar ju hata krogen men fy fan va roligt de var. Vi fick buffe och sen ett glas med mouserande vin. Drack två glas och åt massor. ÖL korven var as god. HAHA, Linn och Anna var upp och sjöng singstar och jag och Jenny drog upp folk på dansgolvet. Sen när karlarna fick släppas in så dök disco-kjell upp så då dansade jag med honom (anna har filmat allt) och sen drog vi på roliga golvet där dom typ spelar me and my och såna där andra klassiker var så jävla kul vi önskade barbie girl bland annat. Och sen stod jag och Linn och dansade ensama inne på trubadur golvet. HAHA.
Riktigt super duper lyckad kväll hoppas att det ska bli fler såna.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: