Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Raggar fest

Ikväll ska jag med Sofie och Björn och co till svärdsjö på hea och lyssna på rockabilly musik ska bli MYCKET roligt. William glor lite på tv. Fan jag borde plugga vara duktig och skriva min jävla A4 som jag inte skrivit än. Lär fan göra de nu så är det klart sen. Ska dricka vin och lite likörer och sofie påstår att hon ska styla mig ala sextiotal vi får allt se hur det blir med den saken.
William ska sova hos sin farfar i natt så William är nöjd. Käkar påskägg så det snart växer ur öronen på honom.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: