Raggar fest

Ikväll ska jag med Sofie och Björn och co till svärdsjö på hea och lyssna på rockabilly musik ska bli MYCKET roligt. William glor lite på tv. Fan jag borde plugga vara duktig och skriva min jävla A4 som jag inte skrivit än. Lär fan göra de nu så är det klart sen. Ska dricka vin och lite likörer och sofie påstår att hon ska styla mig ala sextiotal vi får allt se hur det blir med den saken.
William ska sova hos sin farfar i natt så William är nöjd. Käkar påskägg så det snart växer ur öronen på honom.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: