Nya vrålåket

Köpte en dammsugare idag. När jag stod med min dammsugare ramlade själva stycket av  blev så förbannad så jag gick till siba och införskaffade mig en electrolux ultra silence MYCKET fin och bra. Så ska ni köpa ny sugare KÖP den. Sög upp allt och de blev så himla rent och fint här hemma.

Har lovat sonen att vi ska äta på mc donken, sen ska jag in på maxi och köpa lite städprylar och sen blir de nog en vända förbi plantagen. Kommit på att jag ska köpa mig lite sommar blommor. Nån som vet om man ska ta med dom in eller om det är lugnt att ha dom ute på nätterna?

Här är min nya fina dammsugare. OBS de är en mobilbild och dom är aldrig bra.

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: