Köpte en dammsugare idag. När jag stod med min dammsugare ramlade själva stycket av  blev så förbannad så jag gick till siba och införskaffade mig en electrolux ultra silence MYCKET fin och bra. Så ska ni köpa ny sugare KÖP den. Sög upp allt och de blev så himla rent och fint här hemma.

Har lovat sonen att vi ska äta på mc donken, sen ska jag in på maxi och köpa lite städprylar och sen blir de nog en vända förbi plantagen. Kommit på att jag ska köpa mig lite sommar blommor. Nån som vet om man ska ta med dom in eller om det är lugnt att ha dom ute på nätterna?

Här är min nya fina dammsugare. OBS de är en mobilbild och dom är aldrig bra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: