En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Började morgonen med att dra till skolan. Efter skolan gick jag hem och pluggade, satte mig på fronter och upptäcker att min lärare har dött. De kändes verkligen chockernade och hemskt mycket bra lärare, trevlig och snäll. Sen efter detta så tog jag ut cykeln. William fick åka bak på pakethållarna jätte duktig var han och höll i sig hela cykelturen. Sedan så kom vi hem till Björn, åt grillad korv och sen drog vi till ÖB. Handlade en torkställning och sedan äggkoppar och duschtvål. Efter de drog vi till aspeboda och hämtade Danne och sen blev det en tur till biltema. Björn skulle handla men det slutade med att jag handlade i stället haha.
Åkte förbi burger king och köpte en strewberry cheescake glass och nu är jag hemma. Ska väl snart gå och sussa.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: