Lina Dress SEK 549, Koola Anna - NELLY.COM

Som mina vänner vet så handlar jag sällan kläder som är mode kläder. ÄNNU mer sällan dyra kläder. Men idag gjorde jag ett undantag. Jag handlade på nelly.com och det fick bli denna klänning. Jag tyckte den var min stil på nått vis. I alla fall sån stil jag hade förr i världen innan jag fick barn. Den var rätt dyr men har fått ett presentkort där på 100 kr så passade på. Får ju betala lite för den sen i stället men de är okej. Tycker faktiskt det är värt de. EN märkes klänning värsta skumt. Jag handlar typ aldrig märkes kläder. Jaja här ser ni mitt köp.


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: