De här är verkligen ett sätt för mig att smita från de jag måste göra. Jag har 3 saker till att skriva på den där perfromansanalysen. Jag har fått extra tid pga att sonen var sjuk tills imorgon. Men guuuuud den är så tråkig och värst jag känner inte riktigt att jag har fattat den heller. Känner bara typ SNAAAAAARK för den, sonen är hos sin pappa vilket resluterat i att här sitter jag och har tråkigt, pluggat lite men inte så mycket att jag kan vara nöjd. LÄR verkligen slänga mig ner i den där om nån timme igen.

Kanske ska ta och gå ut och promenera eller nått? Gjorde en god lunch i alla fall. Brocoli och köttfärssås. Till frukost åt jag en halv citron den andra halvan använde jag som body scrubbare. Sen la jag mig i ett varmt bad med olivolja i och bara NJÖT . Pejlade av massor med skit från kroppen rakade benen. Sen innan de klippte jag håret. Själv alltså. Toppade lite och klippte upp de på några ställen. Fan va jag är dum just nu. Ska nog ta en promenad i de fina vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: