Jag har skrivit skyddade bloggar på lunarstorm sen 2003. Har nu tänkt föra över allt till den här. Dock fortfarande skyddat. Litar inte på lunarstorm och dessutom tycker jag inte sidan är kul heller. Hur som helst vill ni läsa mina skyddade inlägg skriv en kommentar här så kan jag OM jag känner att jag litar på er ge er lösenordet. De kommer fyllas på med inlägg från långt tillbaka.

4 kommentarer

  1. 17 maj 2009 kl 10:47 f m
    Jag vill jättegärna ha lösen, om jag får. Kul me ny blogg! Har sparat den bland favoriter. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: