Skyddat och oskyddat i samma blogg.

Jag har skrivit skyddade bloggar på lunarstorm sen 2003. Har nu tänkt föra över allt till den här. Dock fortfarande skyddat. Litar inte på lunarstorm och dessutom tycker jag inte sidan är kul heller. Hur som helst vill ni läsa mina skyddade inlägg skriv en kommentar här så kan jag OM jag känner att jag litar på er ge er lösenordet. De kommer fyllas på med inlägg från långt tillbaka.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Skyddat och oskyddat i samma blogg.

 • 10 augusti, 2012 at 18:22
  Permalink

  17 maj 2009 kl 10:02 f m
  Litar du på miiig? *blink blink* ;D

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 11:41
  Permalink

  17 maj 2009 kl 10:47 f m
  Jag vill jättegärna ha lösen, om jag får. Kul me ny blogg! Har sparat den bland favoriter. Kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: