Inlägg

Shit det har blivit många överföringar redan och jag har inte ens kommit halv vägs från april 2004 och fram tills idag har jag nästan skrivit varje dag. Hehe, men blir väldigt roligt att föra över. För er som kommer på läsa får ni gärna läsa dom också om ni vill. Sparar dom mest här som minne liksom och backup. Har även sparat ner på worddokumet. Vissa saker har jag inte tagit med här pga att jag känner att de inte kanske är det viktigaste och sen saker som känns onödigt att ta med typ.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: