William Småbarnåren Inlägg
Småbarnåren

Inlägg

Shit det har blivit många överföringar redan och jag har inte ens kommit halv vägs från april 2004 och fram tills idag har jag nästan skrivit varje dag. Hehe, men blir väldigt roligt att föra över. För er som kommer på läsa får ni gärna läsa dom också om ni vill. Sparar dom mest här som minne liksom och backup. Har även sparat ner på worddokumet. Vissa saker har jag inte tagit med här pga att jag känner att de inte kanske är det viktigaste och sen saker som känns onödigt att ta med typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: