Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Körsbärsöl

Måste tipsa om något riktigt gott för er som gillar öl nämligen Timmermans Kriek blev bjuden på denna öl för några veckor sen till skillnad från vanlig öl är denna gjord på körsbär och smakar LJUVLIGT! Jag och Linn ska ut i helgen och hennes ex ska köra sonens pappas raggarbil jag har en känsla av att det kommer bli riktigt roligt. Självklart ska jag dricka körsbärs öl. Så här står det på systembolaget om ölen.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.