Dark Mode Off / On
Kläder

Fick min klänning idag!

AHHHHH guuuuud den är så himla fin. Kan inte förklara hur fin den är. Blev liksom helt wooowig i kroppen. Knäppte kort vissa såg jag swullig ut på men sen på några andra såg jag SMAL ut, undrar vilken av dom som stämmer med verkligenheten? Jag tror knappast att från 65 kg till 63,5 syns. Har 3,5 kg kvar att gå ner. Jag undrar om man kan räkna av menskilot? Då borde jag väga typ 63. Önsketänkade, kämpar på med det här. Just nu håller jag på att förminska magsäcken man är ju kroniskt hungrig tycker jag. Bara för man äter mindre och dricker mera. DRICKER massor med te, fördelen med varma drycker är att man känner sig mätt. Dricker te med honung eftersom honung innehåller saker som ökar förbränningen, förutom de dricker jag laktosfrijogurt med massor av linfrön i och kanel för att smaksätta. Kanel är en bra krydda för även den ska vara bra för förbränningen.

HÄR får ni i alla fall kort på mig och klänningen. Jag känner mig snygg för en gångs skulle och hoppas jag ska göra de på fredag också!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: