Idag öppnade orsa björnpark anläggningen med världens största isbjörnspark. Tycker det är rätt roligt eftersom jag är från den byn från början även om jag inte gillar orten så tycker jag ändå att det är bra att göra ett sånt projekt som dom gjort att försöka rädda isbjörnarna genom att ta in två stycken på en jätte stor anläggning. Tycker faktiskt det ser ut som björnen riktigt njuter. Eller vad tycker ni?

Har inte varit i björnparken sen jag var 7-8 år men tror faktiskt jag ska ta och åka dit i sommar, har aldrig sett en isbjörn tidigare och det känns faktiskt som det skulle vara kul att se en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: