Polar Word

Idag öppnade orsa björnpark anläggningen med världens största isbjörnspark. Tycker det är rätt roligt eftersom jag är från den byn från början även om jag inte gillar orten så tycker jag ändå att det är bra att göra ett sånt projekt som dom gjort att försöka rädda isbjörnarna genom att ta in två stycken på en jätte stor anläggning. Tycker faktiskt det ser ut som björnen riktigt njuter. Eller vad tycker ni?

Har inte varit i björnparken sen jag var 7-8 år men tror faktiskt jag ska ta och åka dit i sommar, har aldrig sett en isbjörn tidigare och det känns faktiskt som det skulle vara kul att se en.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: